Merci chocolade is de ideale manier om een speciaal momentje nog specialer te maken. Gebruik Merci chocolade bijvoorbeeld om jouw familielid, vriend, kennis, buurman of buurvrouw te bedanken voor hulp of er zijn op het moment dat het nodig was. Of bedank een zakelijke relatie met Merci chocolade voor een vruchtbare, prettige samenwerking. Merci ...
Merci chocolade is de ideale manier om een speciaal momentje nog specialer te maken. Gebruik Merci chocolade bijvoorbeeld om jouw familielid, vriend, kennis, buurman of buurvrouw te bedanken voor hulp of er zijn op het moment dat het nodig was. Of bedank een zakelijke relatie met Merci chocolade voor een vruchtbare, prettige samenwerking. Merci chocolade is een leuk, origineel cadeau waar iedereen blij van wordt. En weer eens iets anders dan een gegraveerde pen of fles wijn.

Maar wat is Merci chocolade precies en waar komt Merci chocolade vandaan? Merci zijn kleine, individueel verpakte chocoladereepjes samengepakt in een handige, hersluitbare geschenkdoos. In de doos zitten verschillende chocoladesoorten met ieder een unieke smaak met voor ieder wat wils. Merci chocolade is een product van de Duitse chocoladeproducent Storck. Sinds 1965 verkrijgbaar in Duitsland en in 1979 is Merci Chocolade over komen waaien naar Nederland.

Deze complete set met smaakvolle chocoladereepjes van Merci chocolade heeft voor iedere chocoladeliefhebber een passende chocoladereep in de doos zitten. Is Merci chocolade echt jouw soort chocolade niet? Probeer dan eens Ferrero Rocher om jouw privé of zakelijke relatie te bedanken!
Meer

Merci Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items