Lindt choclade is chocolade van het de van oorsprong Zwitserse chocolade producent Lindt. Lindt chocolade uit de fabriek van Lindt heeft een lange geschiedenis, want Lindt chocolade wordt al sinds 1845 geproduceerd. Vader en zoon Sprüngli begonnen gezamenlijk in aanvulling op hun zoetwarenwinkeltje een fabriek om de huidige Lindt chocolade te pr...
Lindt choclade is chocolade van het de van oorsprong Zwitserse chocolade producent Lindt. Lindt chocolade uit de fabriek van Lindt heeft een lange geschiedenis, want Lindt chocolade wordt al sinds 1845 geproduceerd. Vader en zoon Sprüngli begonnen gezamenlijk in aanvulling op hun zoetwarenwinkeltje een fabriek om de huidige Lindt chocolade te produceren. Ruim 150 jaar later heeft Lindt chocolade 6 fabrieken in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oosterijk en de Verenigde Staten.

Lindt chocolade staat bekend om het gouden koning, dat ze sinds 1952 iedere Pasen verkopen. Dit is een hol, gouden konijn van chocolade met en rood lintje met belletje om de nek. In de loop der jaren zijn daar ook varianten voor Kerst chocolade en Valentijn voor gekomen. Lindt chocolade heeft één van de grootste en meest uitgebreide assortimenten chocolade van Europa. In onze webshop vindt u enkele van de beste Lindt chocolade producten uit het assortiment tegen scherpe prijzen. Profiteer nu en bestel Lindt chocolade in onze webshop!
Meer

Lindt Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items