Bij een stukje chocolade of een lekkere bonbon hoort een goede kop koffie. Écht lekkere koffie bestel je bij Candela Chocolaterie. Wij hebben koffie van het kwalitatief hoogwaardige Italiaanse merk Segafredo. In onze Webwinkel kunt u ook het Myespresso capsule machine kopen, met 1 druk op de knop de beste Italiaanse espresso van Segafredo . Wij ...
Bij een stukje chocolade of een lekkere bonbon hoort een goede kop koffie. Écht lekkere koffie bestel je bij Candela Chocolaterie. Wij hebben koffie van het kwalitatief hoogwaardige Italiaanse merk Segafredo. In onze Webwinkel kunt u ook het Myespresso capsule machine kopen, met 1 druk op de knop de beste Italiaanse espresso van Segafredo . Wij verkopen capsules van verschillende melanges. Ben jij een liefhebber van milde koffie of hou je meer van sterke en pittige koffie?

Bestellen verloopt gemakkelijk via onze online webshop. Deze webshop is veilig en betrouwbaar, u kunt betalen via iDEAL of PayPal. Wilt u ook iets bestellen voor bij de koffie? Kijk dan gerust rond in ons uitgebreide chocolade assortiment.
Meer

Koffie Er zijn geen producten in deze categorie.