Chocolade truffels voor een speciale gelegenheid? Koop dan chocolade truffels bij Candela chocolaterie! Ook voor een gezellige avond thuis wanneer je trek hebt in iets lekkers zijn chocolade truffels een uitstekende manier om jezelf en je gezelschap even in de watten te leggen. Ook wanneer je op grotere schaal (bijvoorbeeld voor bedrijven) wil b...
Chocolade truffels voor een speciale gelegenheid? Koop dan chocolade truffels bij Candela chocolaterie! Ook voor een gezellige avond thuis wanneer je trek hebt in iets lekkers zijn chocolade truffels een uitstekende manier om jezelf en je gezelschap even in de watten te leggen. Ook wanneer je op grotere schaal (bijvoorbeeld voor bedrijven) wil bestellen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je bij ons gemakkelijk op rekening bestellen.

Maar wat zijn chocolade truffels precies? Chocolade truffels zijn pralines met een onregmatige vorm. Van binnen gevuld met zachte botercrème en van buiten met cacaopoeder. Daarnaast zijn er in de loop der jaren verschillende varianten op deze chocolade truffels op de markt gekomen. Denk bijvoorbeeld aan chocolade truffels gevuld karamel, likeur of slagroom. En van de buitenkant gevuld met bijvoorbeeld kokos of koekkruimels.

In onze webshop bieden o.a. chocolade truffels aan gevuld met chocolade en omhuld met cacaopoeder. Een uiterst smaakvolle combinatie die past bij iedere gelegenheid. Even toe aan iets anders dan chocolade truffels? Probeer dan eens onze chocolade bonbons!
Meer

Chocolade truffels Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items