Bent u op zoek naar een chocolade paashaas voor Pasen? Chocolaterie Candela heeft een ruim aanbod met voor iedereen een chocolade paashaas naar keuze. Kies een chocolade paashaas met de vorm en smaak van uw keuze. En bestel je chocolade paashaas eenvoudig en snel online in onze webshop. Bestellen via chocolade-versturen betekent snelle levering ...
Bent u op zoek naar een chocolade paashaas voor Pasen? Chocolaterie Candela heeft een ruim aanbod met voor iedereen een chocolade paashaas naar keuze. Kies een chocolade paashaas met de vorm en smaak van uw keuze. En bestel je chocolade paashaas eenvoudig en snel online in onze webshop. Bestellen via chocolade-versturen betekent snelle levering en eenvoudig betalen.

Op deze manier ben je ruim voor Pasen begint voorzien van de chocolade paashaas van jouw keuze. Wij besteden uitvoerig aandacht aan de selectie van de allerbeste en smaakvolste paashazen. Een chocolade paashaas van Chocolaterie Candela is met liefde gemaakt. Daarom heeft bijna ieder model chocolade paashaas bij ons een eigen naam.

Naast de chocolade paashaas bieden wij overigens ook een mandje met paaseieren om gedurende de paasdagen stiekem te kunnen snoepen van de overheerlijke chocolade. Al nieuwsgierig naar onze chocolade producten speciaal voor Pasen? Selecteer een chocolade paashaas en bestel direct online!
Meer

Chocolade paashaas Er zijn 2 producten

  • € 13.76

    Ben jij op zoek naar originele en luxe paasgeschenken van chocolade ?. Voor de echte paasliefhebbers. Paas Chocolade. Heerlijke ambachtelijke paas chocolade. Gemaakt van de fijnste Belgische Callebaut chocolade Ben jij op zoek naar originele en luxe paasgeschenken van chocolade ?. Voor de echte Paasliefhebbers. Paas Chocolade. 

    € 13.76
  • € 9.63

    Moederdag is de ideale gelegenheid in deze bizarre  Corona tijd om haar te zeggen dat je haar mist en om bedanken voor al die jaren vol zorg en liefde.

    € 9.63
Toont 1 - 2 van de 2 items