Celebrations chocolade is de manier om een feestje te vieren. Wie kent Celebrations chocolade niet? De celebrations chocolade zijn verschillende kleine stukken chocolade in afzonderlijke verpakking in één grote doos. De merken die in de doos met Celebrations zitten zijn de bekende merken: Mars, Bounty, Snickers, Twix, Dove (Ccaramel), Truffle, M...
Celebrations chocolade is de manier om een feestje te vieren. Wie kent Celebrations chocolade niet? De celebrations chocolade zijn verschillende kleine stukken chocolade in afzonderlijke verpakking in één grote doos. De merken die in de doos met Celebrations zitten zijn de bekende merken: Mars, Bounty, Snickers, Twix, Dove (Ccaramel), Truffle, Maltesers en Milky Way. Al deze soorten Celebrations chocolade zijn onderdeel van Mars Incorperated. De Celebrations chocolade is te koop in de vorm van de giftbox en de Celebrations chocolade silo van 1,5 kilo.

Dus heb jij wat te vieren en wil je een smaakvol en lekker snoepje voor iedereen binnen jouw gezelschap? Het maakt niet uit of het gaat om een privé gezelschap of een zakelijk gezelschap. Celebrations chocolade is altijd een goed idee, want er zit altijd voor iedereen een chocolademerk tussen die hij of zij lekker vindt. Celebrations chocolade is geen keuze maken, maar kiezen voor iedereen. Een Celebrations chocolade giftbox is bijvoorbeeld een uitstekend idee voor Moederdag of Valentijn.
Meer

Celebrations Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items