Callebaut chocolade is chocolade van de allerbeste kwaliteit. Niet voor niets was Callebaut chocolade de allergrootste chocolatier ter wereld. Het bedrijf achter Callebaut begon in 1950 als bierbrouwerij en 1911 met het produceren van chocoladerepen. Inmiddels heeft Callebaut dus meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van Callebaut chocola...
Callebaut chocolade is chocolade van de allerbeste kwaliteit. Niet voor niets was Callebaut chocolade de allergrootste chocolatier ter wereld. Het bedrijf achter Callebaut begon in 1950 als bierbrouwerij en 1911 met het produceren van chocoladerepen. Inmiddels heeft Callebaut dus meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van Callebaut chocolade en dat vertaalt zich naar de overheerlijke smaak die Callebaut chocolade vandaag de dag kenmerkt.

Callebaut chocolade is de keuze van professionals. Daarom kiest ook Chocolade-versturen.nl voor de kwaliteitsproducten van Callebaut chocolade. Bijvoorbeeld bij de productie van onze bonbons met opdruk die je kunt bestellen in onze webshop. Ook de chocolade voor de chocoladefontijn is gemaakt door Callebaut chocolade. Wij bieden naast Callebaut nog diverse merken chocolade aan van hoge kwaliteit en met een unieke smaak.

Een stukje Callebaut chocolade is overigens ook heerlijk in aanvulling op een kop kwalitatief goede koffie om je klanten mee te ontvangen. Of natuurlijk gewoon bij de koffie voor je gezin, vrienden en familie thuis. Callebaut chocolade is eigenlijk geschikt voor iedere gelegenheid. Bestel Callebaut chocolade daarom direct online in onze webshop tegen aantrekkelijke prijzen!
Meer

Callebaut Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item