De oorsprong van Amaretti koekjes ligt in Saronne, Italië. Er doet een verhaal de ronde dat een jong stel in het begin van de 18e eeuw deze koekjes bakte en serveerde aan een bisschop die op bezoek kwam. Sindsdien zijn de Amaretti koekjes een groot succes. Het zijn brosse en krokante bitterkoekjes die worden geproduceerd in Noord-Italië. De koek...
De oorsprong van Amaretti koekjes ligt in Saronne, Italië. Er doet een verhaal de ronde dat een jong stel in het begin van de 18e eeuw deze koekjes bakte en serveerde aan een bisschop die op bezoek kwam. Sindsdien zijn de Amaretti koekjes een groot succes. Het zijn brosse en krokante bitterkoekjes die worden geproduceerd in Noord-Italië. De koekjes worden nog steeds geproduceerd volgens een oud recept en smaken heerlijk bij een goede espresso of latte macchiato.

Bij Candela vind je verschillende varianten van Amaretti; Amaretti Del Chiostro, Cantuccini di Toscana, Cantuccini al Cioccolato, Cantuccini Alla Mandorla, Amarettini, Dolcetti al Cacao en Canestrellini. Deze typisch Italiaanse lekkernijen zijn van hoge kwaliteit en hebben allemaal mooie verpakkingen. Erg leuk om te geven en te krijgen!
Meer

Amaretti Er zijn geen producten in deze categorie.